Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.234.245.121 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Mariska Mariska schreef op 21/11/2015 om 19:25:
Gisteren kreeg ik van mijn man een geweldige verrassing. Hij had samen met Ilona een make-over geregeld. 'S ochtends werd ik door hem afgeleverd bij Mirije (kapster en visagiste). Hier werd ik volledig fotoshootklaar gemaakt. Ilona kwam mij daarna ophalen voor de fotoshoot. Mijn man en zij hadden geregeld dat ik met mijn motor op de foto kon. Ilona zorgt ervoor dat je het helemaal naar je zin hebt en je ontzettend op je gemak voelt. Ik heb een geweldige dag gehad. Enige nadeel? De foto's zijn zo ontzettend mooi geworden... Ik heb geen idee welke ik moet kiezen.
Marcel Marcel schreef op 05/11/2015 om 22:12:
Ik was al geruime tijd op zoek naar een goede foto voor mijn profiel op LinkedIn. Een goede profielfoto is in mijn business enorm bepalend of potentiële klanten je pagina openen en contact zoeken of op zoek gaan naar een alternatief. Ik heb Memories4U benaderd en Ilona gevraagd of zij een aantal foto's van mij wilde maken en dat heeft zij gedaan. Ilona pakt dit echt heel professioneel aan, houdt daadwerkelijk rekening met alle details en het resultaat mag er dan ook zijn. De foto's zijn echt heel mooi geworden en bruikbaar voor alle zakelijke doeleinden, zoals mijn LinkedIn profiel, het smoelenboek op mijn werk, mijn CV etc. Ilona weet daarbij met haar humor en aanpak iedereen enorm op zijn/haar gemakt te stellen en dat zie je terug op de foto's. Ik kan Ilona van Memories4U van harte aanbevelen als u op zoekt naar een professionele fotograaf voor u zelf of voor uw bedrijf.
Wout & Monique Wout & Monique schreef op 25/08/2015 om 23:06:
Het is al weer een paar weken geleden dat we een fotoreportage hebben laten maken door Ilona van ons dochtertje Bo. We vonden het superleuk en de foto's zijn echt fantastisch geworden!! Zo apart dat iemand die je niet kent toch zo vertrouwd voelt. We zijn helemaal verliefd geworden op Ilona, ze ligt gewoon plat op haar buik in het gras om de mooiste foto's te kunnen maken!! Wij hebben onze fotografe gevonden en ook de volgende reportage van Bo zal weer bij Memories 4 U zijn 😀 Liefs Wout, Monique & Bo
Gert-Jan Karin en Gijs Gert-Jan Karin en Gijs schreef op 14/06/2015 om 21:06:
Bedankt voor de superleuke, gezellige dag. Betere fotografes hadden wij ons niet kunnen wensen. Niets is jullie te gek maar anderzijds siert het jullie dat je met weinig prachtige foto's kunnen maken. Mede door jullie enthousiasme, kunde en humor hebben wij prachtige bruidsfoto's. Nogmaals bedankt voor de prachtige herinneringen.
Marcel Marcel schreef op 15/03/2015 om 00:19:
super foto's ontvangen na zwangerschap en newborn shoot. Heel veel foto's om uit te kiezen en een mooie collage ontvangen. Wij wachten nu nog op 2 foto's die aangepast worden maar die worden vast super.