Catch the light and make Memories. Just Memories 4 U !

Er is zoveel moois om te fotograferen. En het is zonde als het niet wordt vast gelegd. Zie het als een stop in de tijd.

Mijn inspiratiebron voor Memories 4 U was de zwangerschap van mijn zus. Die prachtige buik  wilde ik op de gevoelige plaat vastleggen. Uiteraard was daar de bevalling en was Jennifer geboren.  Mijn lieve nichtje die inmiddels bijna 4 jaar oud is. Elke emotie wilde ik vastleggen, want ze veranderde zo snel. Blijdschap, haar eerste stapjes in deze grote wereld, haar dromerige blik om het moment dat we bijv sinterklaas zagen of dat we een verhaaltje aan het voorlezen waren, en ik wilde vastleggen hoe het bij haar binnenkwam. En zo kan ik uiteraard nog veel meer momenten verzinnen die ik wilde vastleggen. Het belangrijkste is geweest dat dat de reden was om mijn creativiteit te ontwikkelen, ik wist wat ik wilde, Memories 4 U werd daar geboren.

En nu goed 7  jaar later is Memories 4 U een begrip geworden.  Iets waar ik mega trots op ben. Ik heb geen workshops gevolgd, alleen mezelf zo ontwikkeld dat ik van mezelf mag zeggen dat ik prachtige herinneringen kan/mag maken. Als het nou gaat om een zwangerschapsreportages, newbornreportages,  kinderreportages, trouwreportages.

Ik ben van alle markten thuis, want ik ben van mening dat iedere reportage iets moois kan opleveren.  Mijn doel is om het zo realistisch mogelijk vast te leggen, de spontane plaatjes leveren zoveel meer op dan gemaakte statieportretten. De vraag van de klant wordt gehoord, en daar pas ik mijn creativiteit op aan.

De steekwoorden die bij Memories 4 U passen zijn : Stoer, Uniek, Puur, Vintage, Authentiek en Creatief.

Ik zie jullie graag voor mijn lens. Samen maken we er een onvergetelijke herinnering van….. Just Memories 4 U !