Voorwaarden

U kunt bij Memories 4 U bij opdrachten niet aansprakelijk stellen voor lichamelijke- of materiële schade door vallen uitglijden, elektrocuteren etc, tijdens de reportage. Ook kunt u Memories 4 U niet aansprakelijke stellen voor schaden die direct of indirect het gevolg is van uitblijven van resultaat.

Indien er schade ontstaat aan de (rand) apparatuur van Memories 4 U door buitensporig gedrag van u en/of u kin(deren). Ook wordt er een vergoeding gevraagd van 100% van de afgesproken prijs indien er gemiste inkomsten zijn naar aanleiding van verzette/ afgezegd afspraken.

Bij ziekte of annulering dient u rekening te houden met een tijdslimiet van tenminste 24 uur voor de geplande reportage.( reguliere reportages, voor huwelijken gelden andere regels) Wanneer dit niet op tijd doorgegeven wordt betaald u de reguliere kosten. Indien u (reguliere) reportage heeft geboekt waarvan u de factuur al ontvangen heeft brengen wij bij reserveringskosten in rekening. U krijgt na de reportage een online galerie aangeleverd. U kunt een keuze maken uit de foto’s in de galerie. Als eenmaal de keuze is doorgegeven, kan dit niet meer worden aangepast. De kosten voor de nabestelling kunt u vinden op de website. Fotografie is een kwestie van creativiteit en persoonlijke smaak, u kunt in mijn portfolio zien wat mijn werkwijze is.


Indien u een fotosessie afspreekt bij Memories 4 U, gaat u akkoord met de stijl van fotograferen. U kunt hier later niet op terugkomen.


Reserveringen

De reportage dient van te voren worden betaald, u reserveert een plekje in mijn agenda. Bij newbornreportages is het van belang dat u mij zo snel mogelijk inschakelt om een afspraak te plannen. De meeste sessies worden gepland in de 2e of 3e week na de geboorte van uw zoon of dochter. De reportage kan omgezet worden in een dreumes-sessie, indien er onverwachte situaties plaatsvinden. De reserveringskosten zullen dan van kracht blijven en geld teruggave is geen optie.


Zodra de factuur is voldaan geldt er een overeenkomst. Er kan in geen enkele situatie geld terug worden gestort. Er zal altijd gezocht worden naar een passende oplossing voor beide partijen. 


Auteursrecht

Opdrachtgever geeft toestemming om de gemaakte foto te mogen gebruiken voor commerciële doeleinden op internet , website Memories 4 U, Facebook Instagram en Drukwerk. De opdrachtgever ontvangt hier geen vergoeding voor. Indien de opdrachtgever hier geen toestemming voor wil verlenen, dient die vooraf vermeld te worden. De opdrachtgever krijgt gebruiksrecht over de afgenomen foto’s, deze gebruiksrechten zijn alleen van toepassing voor privé gebruik, foto’s mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden zonder daar overleg over is geweest.


Huwelijken/Reportages

Huwelijk reportages worden op maat aangeboden. Er zal worden besproken wat jullie wensen zijn. Indien ik jullie erbij mag zijn bij jullie dag zal een reserveringsbedrag van 25% van de offerte worden gevraagd. Deze factuur zal binnen 8 dagen voldaan worden. Indien deze niet wordt voldaan zal de vastgezette datum geannuleerd worden.


Zodra de factuur is voldaan geldt er een overeenkomst. Er kan in geen enkele situatie geld terug worden gestort. Er zal altijd gezocht worden naar een passende oplossing voor beide partijen. 


Het is ten strengste verboden om foto’s te kopiëren uit de webgalerie. Mochten deze gebruikt worden mag Memories 4 U, u een boete opleggen.