Hi, Ik ben Ilona Flokstra

Alles zien, afgeleid en oog voor detail. Vroeger, als er ook maar een klein detail anders was, merkte ik dat gelijk op. Ze zeiden wel eens 'Er gaat ook niks aan jou voorbij!' En dat klopt, want ik zie ook alles wat er gebeurt. En laat dat binnen mijn vakgebied nou heel goed uitkomen. De liefde voor beeld is ontstaan nadat mijn tweelingzus zwanger werd van haar eerste kindje. Tijden veranderden immens snel en ik wilde alles vastleggen. Want voordat je het weet is alles anders. Nu we ouder worden zijn we ons daar nog meer van bewust.

Ik kan mijn energie kwijt in het zoeken van composities, zoeken naar het mooiste licht en gebruik maken van alle creativiteit die ik tot mijn beschikking heb. Ik wil graag de meest bijzondere momenten vastleggen, zodat jullie elke keer als je er behoefte aan hebt, terug kunnen gaan naar dat ene waardevolle moment. En dit kan natuurlijk van alles zijn waar jullie waarde aan hechten.

Naast mijn werk ben ik een enorm gezinsmens. Ik hou ervan om bij mijn man en kinderen te zijn. Hen de wereld te laten ontdekken op hun eigen tempo en ze te laten ontwikkelen naar hun beste kunnen. Want als je kinderen blij zijn, ben je dat als ouder ook, toch?

Voor mijn ontspanning wandel ik graag met een fijn luisterboek en gaan we af en toe eens een weekend weg. Want er is niets belangrijker dan dat je als ouders ook lekker in je vel zit. Daar doet iedereen het goed op. Los van het feit dat het natuurlijk ook super leuk is. Ook sport ik regelmatig om mijn conditie een beetje op peil te houden. Want als fotograaf behoor je altijd dat ene stapje voor zijn!

Genoeg over mij! En daarom nodig ik je van harte uit om een kijkje te komen nemen in mijn leven. Ik post wekelijks op Instagram over wat mij bezig houdt.


Let's connect